yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taçı aralık, yangın bapları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, estetik kapılara en yaraşıklı fiyatlarla iye yetişmek yürekin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Allıkışveriş merkezi, sinema, ekol, sayrılarevi kabilinden toplanmış ömür alanlarında yangın bapsı tasarrufı eminği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabil binalarda da ivedili çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve toplanmış tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Ihmal etmeyin ki yangın simultane sakin tutmak ve kaçış çekimınıza doğru konmak çok önemlidir. Bu rehberde tamlanan adımları kovuşturulma ederek yangın emniyetliği açısından hazırlıklı mümkün ve yangın simultane kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem Yangın Çıkış Kapısı kapının sıkı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu midein, olabilir olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem allıkınmaktadır.

TSE yangın kapısı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca süresince kullanılan malzemeleri derece hileır ve bu şekilde teste basıcı tutar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazımızda;

Report this wiki page